Allmänt

Glöm inte klockan i natt…

Det börjar bli dags att krypa i säng för min del. Jag skulle gärna vilja stanna kvar uppe och kika på filmen som precis började på 5:an, ”Dödligt möte” med Sylvester Stallone, Antonio Banderas och Julianne Moore, men jag vet hur det kommer att bli.. Lagom till att filmen börjar bli spännande så har jag brunnit av i soffan och sen måste jag vakna till, ta mig upp och göra kvällstoaletten och så är jag tokpigg igen och kommer troligtvis inte att  somna om de närmaste timmarna. Så jag hoppar över det ikväll och försöker få lite behövlig nattsömn i stället. I morgon ska Håkan fixa en skyddsmask till mig så jag kan måla igen – den här gången utan att riskera migrän – förhoppningsvis. 😉

  

Förresten, ni glömmer väl inte att flytta fram klockan i natt? Eller ja, ikväll för den som inte vill gå upp mitt i natten för den sakens skull, vilket knappast någon vill. 😉
Jag har i alla år haft ett helt otroligt problem att lära mig om klockan ska fram eller tillbaka och försökt att räkna och grubbla på det där varenda gång… ”Får jag sova en timme längre eller en timme kortare..?” Men sedan Håkan berättade vad han går efter så sitter det numera som en smäck. =)) På våren flyttar jag FRAM trädgårdsmöblerna, och på hösten flyttar jag TILLBAKA dem. Så enkelt var det. 😀

***

Nu ska jag göra mig i ordning för natten och krypa i säng, så jag säger god natt för den här kvällen. Hoppas ni har haft en mysig lördag och får en fin dag i morgon. Må så gott alla!

 

cutecolorsspringrack2

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...