Allmänt

Längtar efter Hortensior!

sekretaren1

 

Härliga soliga vårdag! 😀

Nu är ju faktiskt dagen nästan slut, så nu så här i efterhand ska man väl i allafall våga uttala sig högt om vädret. *s*
Visst biter det lite i vinden men på ställen som ligger i lä, som vår balkong till exempel, har det varit helt ljuvligt idag. En extra tröja och det har varit helt underbart att sitta därute korta stunder i dag. 😀

*

Håkan åkte iväg för att fixa lite grejer i mc-lokalen men blev borta ovanligt länge för att bara ”fixa lite grejer”. 😉 Och jag hade helt rätt i mina misstankar – han hade varit ute på en liten sväng med motorcykeln, och bland annat tagit sig en tur ner till Lugnets MC där det var lite jippon idag. Som jag nämnt tidigare så är det fortfarande en smula för kallt för premiärturen för mig, men åhh vad jag längtar!

*

Något annat jag också längtar efter nu är att köpa nya blommor till hela lägenheten. Framför allt mina underbara Hortensior som jag hoppas att jag lyckas bättre med i år. Varenda gång solen lyser och värmen börjar anas så längtar jag efter massa blommor. Det är nog dags att ta en tur till en blomsterträdgård snart, lika underbart varenda gång! 😀

 

Nu ropar Håkan på mig. Det är dags för middag, Falafel idag. 🙂

Må så gott alla, och ha en fortsatt fin eftermiddag i solen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...