Allmänt

Dagens Vill Ha – Ugnsformar från Inreda.com

ugnsformar1

Absolut finaste ugnsformarna hittade jag på inreda.com, Delicious från Rice – som är så dekorativa att de lika gärna kan användas som skålar eller uppläggningsfat. De är tillverkade i porslin med vågiga kanter och handtag på sidorna, i en lite sliten stil. 

Formarna är handmålade så ingen är den andra lik, och sånt tycker jag är så himla mysigt. Det blir lite ”hemmagjort” över det hela och charmen ligger i att det inte är helt perfekt. De finns i tre olika storlekar; den minsta som är 20x16x8, mediumstorleken som ligger på 25x20x9 och den största som är 35x27x10. Formarna finns i flera olika färger och kostar 290:- för den minsta, 380:- för mellanstorleken och 600:- för den största formen. Smakar det så kostar det får man väl kanske säga, men dom är ju verkligen helt sjukt söta! 😀

 

Jag vill först och främst ha den rosa förstås, men jag skulle helt klart kunna tänka mig en i varje storlek i olika pastellfärger.

Formarna är tillverkade i Italien och du hittar dem på inreda.com

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Jag har en sån i rosa och den är helt ljuvlig 😉 skulle dock vilja ha den i fler storlekar.

    Kram från Nettisens

  2. Cherlindrea säger:

    Nettisen: Ohh, nu blir jag riktigt avis. *skratt* Men jag förstår dig. Jag skulle kunna tänka mig dem i flera storlekar, och gärna ett par av varje också..haha. Så man kan ha dem som uppläggningsfat också. Dom är ju absolut tokfina! 😀
    Kramar om!

Kommentarer är stängda.