Allmänt

Loxy’s favoriter! :-)

loxyfavvo1

Det snöar som 17 här hos oss idag. Men det är inte den där mysiga snön som Loxy gillar att leka i, utan sån där torr kall snö. Så idag ligger vi och myser och busar i sängen i stället. Loxy har aldrig varit speciellt mycket för att leka även om jag har dränkt honom i leksaker sen han var valp för att försöka skapa ett intresse. *s* Däremot har han alltid gillat att busa med mig och Håkan uppe i sängen. Så när jag köpte hans senaste leksaker så var det just i sängen dom placerades, och dom leker han som en galning med. Han är helt tokig i dom här fyra pipisarna. smiley Sen gör det ju inget att matte tycker dom är så himla söta att dom gör sig riktigt bra på sängöverkastet också. smiley

 

 

 

loxyfavvo2

 

 

Passade på att ta lite foton på lilleman tillsammans med favvisarna. smiley Mattes lilla prins. smiley

Hoppas du haft en bra dag, trots det trista vädret. Nu ska jag återgå till sängen och Loxybus. smiley

// Indra

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...