Allmänt

Mitt löjtnantshjärta…

bloggfoto17

 

Det är verkligen en helt underbar dag idag!

Lilleman och jag har precis vilat en stund och nu sitter vi på balkongen med en kopp te och ett ”bra-för-tänderna-ben” och njuter av 23,5 graders värme i skuggan. 😀 Men jag är bra trött idag och skulle nog kunnat sovit en bra stund till, men jag misstänkte det så jag ställde väckarklockan för att inte gå miste om hela dagen. 😉 Nu måste jag dock ta hand om den där köttfärsen om jag inte ska sumpa den totalt, så det blir pannbiff till middag här idag. Bara till mig, för Håkan är ju på jobbet. Så trist en dag som denna. Nu hade jag verkligen velat haft honom hemma så vi hade kunnat hitta på nåt mysigt i det fina vädret, men så är det ju, det blir helgjobb ibland.

 

cutecolorsdollline1

 

Så jag ska ta med mig lilleman så fort jag är klar med maten och gå ner till mamsen en stund i stället. Han kan behöva springa av sig lite därnere och busa loss med Elliot en stund. 🙂 Har jag tur så blir det kanske lite eftermiddagsfika på hennes mysiga altan också. =))

 

Men nu måste jag sätta igång här om jag ska få något gjort, jag är mer än lovligt slö idag. *s*

Ha en fortsatt härlig dag alla!

 

cutecolorsdollbut1b

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Jag har slöat hela dagen:)

Kommentarer är stängda.