Allmänt

Blåst, kyla och trasslande modem!

godmorgonsassie21

 

God morgon på er därute!

 

Jaha, då var sommardagarna slut för den här perioden. Det var bara 9+ klockan halv åtta när jag klev ut på balkongen med kaffekoppen i morse, och sen dess har termometern bara lyckats sega sig upp en grad. Solen lyser dock, så det ser varmare ut än vad det är. Men blåsten är kylig och den enda fördelen med det här, är att jag kan inviga Loxy’s nya fina tröjor från Posh Pooches. 😀

 

cutecolorsbalicon51

 

Det är väl egentligen lite väl optimistiskt att kalla det här morgoninlägg egentligen, men faktum är att jag har försökt att få iväg det här inlägget i snart två timmar. Återigen har vi haft problem med modemet och uppkopplingen här på morgonen. Och eftersom vi kör även telefonen via modemet så funkar såklart inte den heller, vilket innebar att jag till slut i min frustration tog mobilen igen och ringde upp ComHem. För nu börjar jag bli mer än lovligt less på alla dom här avbrotten!

 

Efter drygt 20 minuter i kö kom jag fram och fick prata med en trevlig person som kollade signalen till vårt modem – som naturligtvis funkade alldeles utmärkt just då. Men nu har jag i allafall fått lite mer info om vad felet kan vara och hur jag ska testa det nästa gång allt lägger av, eftersom de vanliga grejerna – starta om datorn, starta om modemet osv. inte gör den minsta skillnad. Så nu får vi se vad som händer nästa gång. Strular det då också så får dom komma hit och byta ut modem och router – IGEN! Annars byter jag leverantör!

 

cutecolorsbalicon51

 

Nu ska jag börja greja lite här hemma. Det är ju som sagt inget speciellt ”sitta-ute-på-balkongen-och-slöa-väder” idag så jag ska ta itu med målningen av alla mina ramar som  har fått vänta alldeles för länge. Numera har jag ju lite trevligare färg och ingen sån där hjärncellsmördare som jag hade från början, så det ska nog gå bra. 😛

 

Hoppas ni får en fin dag alla, och att vädret inte är allt för odrägligt, vart ni nu bor. 😉

 

Må så gott och på återseende lite senare!

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. go morron, go morron!!! Den där nya tröjan på Loxy hade man ju velat se (ler)… men det blev toppen med denna morgon-bild oxå!

    Här blåser det oxå, regnade i morse men inte längre. Vi har slappardag idag, skönt. Lycka till med måleriet! KRAM

Kommentarer är stängda.