Allmänt

Cool i kilt! =))

kilt1

 

I all sol, värme och hundfoton så har jag ju helt glömt bort att jag lovade att visa upp min älskling i hans nya kilt!

Visst är han stencool! 😀

 

Jag tycker faktiskt att det är superläckert med kilt, och det finns ju hur många olika varianter som helst just nu ute på marknaden. Men Håkan ville absolut ha en äkta skotskrutig grön kilt, (nu läste jag visserligen nånstans att de gröna helst används av irländarna medans skottarna har de röda, men what ever…! 😛 )

 

Jag hade ett mindre helsike att hitta en snygg grönrutig kilt, nästan alla var i varm, tjock filt och det var inte det materialet jag var ute efter. Men till slut hittade jag den här på Scottish House, skotska nationalkilten om jag har förstått det hela rätt. Och bättre än så kunde jag inte få till det. *skratt* Så jag beställde den här, och efter lite mickel med storleksfrågor, (jag fick liksom smyga runt med måttband och mäta Håkans jeans när han inte såg…*s*) och jättetrevlig och tillmötesgående mailkontakt med webshopen, så kom kilten efter bara några få dagar. Kanonsnabb leverans. 😀

 

Håkan blev superglad för sin present och nu har han beställt även ett tillhörande bälte med ett toksnyggt spänne till kilten. Jag skulle tro att det dyker upp i morgon. Nästa tillbehör kommer att bli en kiltnål i form av ett svärd, hur snyggt som helst! =))

 

Det är nog många som har svårt för det här med kiltar, det är ju ändå ganska speciellt. Men lika många verkar ha anammat den här nya trenden, så det ska bli kul att se reaktionerna när han dyker upp med den. 😉

Själv tycker jag det är toksnyggt, både de här ”äkta” och många av de andra också, som till exempel svarta, camomönstrade eller andra färger. Och förstås, mekkilten, som vissa kör med på jobbet. =))

 

Kiltar hittar du bland annat på Scottish House och Poizen.

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Skittuff är den! Jag visste inte att Håkan gillade sånt innan. Det är väldigt annorlunda med läcker som sagt 😉

  2. säger:

    Det är koolt med kilt. Min man hade en svart kilt när vi gifte oss.

Kommentarer är stängda.