Personligt

Nattlig jakt på både katt & fjäril…

bloggingnatt11

 

Jaha, då var det åter igen dags för en sömnlös natt..

Jag misstänkte det redan i går natt, när jag började vakna gång på gång, och idag har jag inte lyckats slumra till hur trött jag än var på dan när jag försökte ta mig en eftermiddagsvila.

Och så kom kvällen, jag somnade – och vaknade efter typ 20 minuter igen. Och sen dess har jag varit vaken. Nu är klockan strax över två på natten, och jag har precis tagit mig en nattamacka och kikat runt lite på nätet. Sassie håller på att välta hela lägenheten här, i sin jakt på en stackars nattfjäril som har lyckats ta sig in, och jag i min tur har försökt att fånga in den för att släppa ut den. Men jag får inte tag på den där kvicka ljussvärmaren. Den flög till och med in i morgonrock vid ett tillfälle, och jag höll ihop rocken och tog mig ut på balkongen för att släppa ut den. Men där fanns då ingen fjäril.. Den svirrade runt taklampan i vardagsrummet.
Efter många om och men och med en dödsförskräckt fjäril som placerat sig bakom gardinen så gav jag upp. Den får väl sitta där då, så länge den håller sig lugn. Sassie har ingen som helst koll på vart han är, eller vad hans flera kilos tunga kropp med massa päls kan ställa till med, när jaktinstinkten sätter in. Då rusar han rakt över bord, fönsterbrädor eller vad det nu kan vara som står i vägen, med prylar flygande åt alla håll som följd. Det är lika svårt att få tag i honom som i fjärilen när han är på det humöret. *s*

 

Och den katten ska vara drygt 17 år..?

 

katt21

 

Nu ska jag i allafall göra ett nytt försök och se om jag får somna en liten stund efter mina nattliga aktiviteter.

Hoppas ni sover gott därute alla, och får en solig och fin morgon!

På återseende då.

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    cool header! =)

Kommentarer är stängda.