Allmänt

Det börjar bli kväll…

bossloxy1

 

Nu har vi haft vår lilla eftermiddagsvila – även om det inte blev så mycket vila av det hela som jag hade tänkt mig… 😉

Det börjar bli dags för middag här hemma, men Håkan är fortfarande i mc-lokalen, så jag sätter inte igång med det riktigt än. Fast sätter igång – det blir enkelt idag, som går fort och inte behöver planeras i tid så mycket. Inlagd sill med färskpotatis och kokta ägg. 🙂 Inte så stora kulinariska utsvävningar om man säger så. *s*

 

Jag sitter här med min tekopp och undrar om det är något bra på tv i kväll, eller om man skulle köra en film igen? Det blev en film sist, och även om den kanske inte riktigt var i Håkans stil så tyckte jag den var riktigt bra – nämligen Twilight. 🙂 Den var lite seg och långsam i mellanåt måste jag nog säga att jag tyckte, men det superromantiska vägde upp det. En riktigt söt film faktiskt, och jag kommer absolut att se nästa när den kommer.

Men ikväll får jag nog böja mig för Håkans smak lite, nu är det hans tur. 😉 Så vi får väl se vad han väljer utav högen vi har liggande här. Contractor kanske..? Eller Ironman? Wanted har vi också, plus några till. Jag har inte sett någon av dem, så jag har ingen aning om ifall de är bra. Vi får väl se vad Håkan väljer.

 

Nu ska jag ta bort avskavt nagellack från mina naglar innan jag blir galen! Det är det absolut värsta jag vet när naglarna ser så där ovårdade ut. På mig själv alltså. Andra får naturligtvis ha det hur dom vill. Men för egen del säger jag hellre inget lack alls, än skavda hemska kanter eller små röda fläckar mitt på nageln. *s*

 

Ha en fin kväll alla, vad ni nu ska hitta på.

Jag återkommer lite senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(6) kommentarer

 1. säger:

  – åh gud vad söt !

 2. säger:

  Vilka söta vovvar!:)
  Hoppas du haft en bra dag!

 3. säger:

  söt =)

 4. Dennis säger:

  Heeeeej!!!!!!!! I am hooome 😉
  Jag kommer i morgon, men jag vet inte när. Vi har tusen grejer att göra i morgon och vill inte hämta lillkillen förens allt är klart, men jag ska hämta ut min mobil i morgon så jag hör av mig innan. Skulle det inte finnas batteri på mobilen, så dyker jag bara upp 😉 Men det blir nog framåt eftermiddagen i alla fall skulle jag tro. Massa pussar. Längtar tills i mån 🙂

 5. Loxy ser lite smalare ut nu, det gör han gott med sällskap:)

 6. säger:

  Stilliga killar 🙂

Kommentarer är stängda.