Personligt Vardagsbetraktelser

En grå och regnig dag…

mys1Idag är det verkligen en riktigt grå och trist dag. Här hos oss har det regnat nästan hela tiden, förutom en period mitt på dagen då det toksnöade. ?! Snacka om märkligt väder..! Så bortsett ifrån några nödvändighetsturer ute med en mycket lite road, rent ut sagt toksur (i dubbel bemärkelse) chihuahua, så har vi hållt oss inne idag. Håkan har kört sina träningspass och jag har skurat golv. Och så har jag äntligen fått grillat en kyckling, så i dag blir det Flygande Jakob till middag. smiley

 

 

 

mys2

 

Utöver det så har vi mest suttit och pratat och myst i värmen här inne, och tittat ut på det gråruggiga vädret. Egentligen är det ju typiskt vårväder, med mildgrader ena dagen och snö den andra. Det är väl lite tidigt att prata om vårväder än, men sådana spratt som vädret har spelat oss det senaste året, så skulle det inte förvåna mig ett dugg. Och gärna för mig. Jag skulle ju helst ha värme året runt om jag fick välja. smiley

 

 

 

 

mys3

 

Och det vet jag en liten herre till som skulle vilja ha. smiley Så som sagt, idag är han inte road av att gå ut. Han ligger helst ihopkrupen på favoritpläden i mellan Håkan och mig och myser, mitt lilla gullefjun. smiley

Så jag tror jag återvänder in till soffan och gör mina pojkar sällskap. På återseende senare, förhoppningsvis med recept och bilder på en lyckad Flygande Jacob. =))

//Indra

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...