Blommor & växter

Odla krasse i små söta koppar…

kryddkrasse-i-kopp1

 

Hej på er därute!

 

När jag sådde mina blomster- och kryddfrön härom dagen, så sådde jag även en mycket enklare sak som man kan odla hela året runt, nämligen kryddkrasse. Och det gror fort som 17! 😀

Så här ser min krasse ut idag, färdig att skördas när jag känner för det. =)) Förra året satte jag krasse i mina tre pyttesmå kaffekoppar med guldkant som jag har. I år fick det bli i den här gamla vackra koppen. Jag tycker det är så mycket finare att så i något sånt här och ha stående på diskbänken, än vanliga krukor. Det blir lagom mycket också, eftersom det bara är jag som äter krasse. Och tar det slut – ja, då är det bara att sätta några frön till, så är dom färdiga om ett par dagar. 🙂

 

Nu ska jag kika på Bröderna Lejonhjärta. 😀 Det var massor med år sedan. Vilken nostalgi! 😛

Må så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Astrid Lindgren är verkligen nostalgi, och jag håller med dig att det är nåt visst med lejonhjärta 🙂

Kommentarer är stängda.