Allmänt

Snöstorm, sjuk vovve & sjuk själv…

Alltså, man kan ju bli gråhårig för mindre..smiley

Det verkar som om jag kommer att få köpa ett antal tulpanbuketter. Just nu fullkomligt vräker snön ner här. Man skulle kunna tro att vi är nånstans runt december månad i stället för i mars. Och som om inte det skulle vara tillräckligt deprimerande, så har Loxy blivit dålig också. Visserligen troligtvis orsakat av hans oerhörda åpenhet när det gäller kattmat, men det gör knappast saken bättre, vare sig för honom eller för mig. I morse verkade han äntligen lite piggare efter alla kräkningar, magknip och slöhet, men så fick han lite att äta för första gången sedan jag satte honom på fasta. Och så var magknipen tillbaka igen. Nu är det dietmat som gäller ett par dagar framöver.

Och detsamma får nog gälla för mig också. Jag har ingen aning om vad jag har stoppat i mig för olämpligt, men jag kan ju säga som så, att jag har umgåtts mer med min toalett än med någon eller något annat i typ 2 dygn snart. smiley

Så just idag är väl inte humöret på topp, precis.. Det är knappt så jag blir glad av mina rosa tulpaner just nu. Bäst är nog att dra täcket över huvudet igen och invänta morgondagen.

 

//Indra – Allmänt grinig…

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...