Allmänt

En kall morgon på motorcykel..dock inte för mig. ;-)

morningtea1

 

God morgon på er alla!

 

Eller ja, numera är det väl förmiddag… 😉 Men jag fastnade i datorn när jag surfade runt och kikade på en sak, som vanligt ska jag väl tillägga, så helt plötsligt hade halva morgonen gått. =)) ”Saken” återkommer jag till lite senare, men det lutar åt att jag ska baka idag i allafall, och då kommer jag blogga mer om det jag ska göra. 😛

 

Hur som helst, den här morgonen vaknade jag ensam. Min stackars sambo klev upp klockan sex i morse för att ta motorcykeln till Trollhättan och Bike. Hans avgassystem har äntligen kommit, efter ungefär nio veckors väntan, så idag ska det sättas på, plus att han passar på att göra 160-milsservicen samtidigt. Jag pratade med honom för lite drygt en halvtimme sedan och då hade han redan lämnat av hojen och åkt på en lånehoj till Såtenäs. Det är ju tur att hans jobb ligger så nära, för vad 17 skulle han ha gjort i sex timmar i Trollhättan annars. *s* Nu skulle han passa på att köra ett fyspass och äta lunch på jobbet och sen tillbaka igen lite senare. Jag kan inte påstå att jag avundades honom när han fick ge sig i väg på motorcykel i morse. Jag har försökt övertala honom om att det nog hade varit bra mycket skönare att dra upp hojen med släp men det är väl bara för veklingar antar jag..haha!

Jaja, hur som helst så gick det bra och det är bara att hoppas att hemresan gör det också. Framför allt att dom blir klara i tid så han slipper åka hem i mörkret och därmed också ännu mer kyla.

Nu ska jag ta min vovve på en promenad och sen ska jag sätta igång dagens pyssel. 😀

Jag återkommer lite senare, förhoppningsvis med lite bilder på mitt ”projekt”. 😉

Må så gott alla och ha en fin dag!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. säger:

    Hejsan fin blogg du har 🙂 allt bra med dej denna höstdag?? 🙂

  2. Långkalsonger, raggsockar, scooteroverall..

  3. säger:

    godmorgon (goddag) på dig med :d

Kommentarer är stängda.