Allmänt

Solig morgon…

frysloxy12

 

God morgon på er därute i stugorna!

 

Det ser ut att bli en underbar dag idag också! 😀 Jag var på benen tidigt i dag och har förberett nagelhörnan för en av mina kunder som kommer hit idag för att få fixat en avbruten nagel. 🙂 Sedan funderar jag på att göra nya naglar på mig själv idag, är lite sugen på det. Få se om jag hinner med det under dagen. Jag måste även iväg och handla lite, bland annat blommor till balkongen. Det ser urtrist ut därute utan minsta blad. Nu är det verkligen på tiden att jag får gjort klart det.

 

Men hjärtat kommer inte hem förän lite senare idag, så jag får väl se hur mycket som hinns med. Nu ska jag först och främst ta ut lilleman på en morgontur och sen ska jag ta mig en kopp kaffe till innan det är dags för lite nageljobb.

Ha en kanonfin dag ute i solen alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...