Allmänt

Underbara vårvärme! :-)

Hej där ute i solen alla! 🙂

Vilka underbara vårdagar vi har fått! Man blir ju helt lyrisk av lycka när man äntligen kan strosa ut på härliga promenader i värme, sitta ute i trädgården och bara vara, äta middag ute på altanen, ja – allt det där som man har gått och längtat efter så länge! Det är ren eufori! 😀

I morse tog Loxy och jag en promenad upp till mamma innan det blivit för varmt. Hon fick ett högskåp över sig igår under en flyttstädning och jag ville titta till henne och se hur hon mådde. Men hon hade en helt ofattbar tur! Några ordentliga blånader och skrapsår, en bula i huvudet och hon känner sig ganska mörbultad på natten, men det hade kunnat blivit mycket värre!

***

Igår fick jag äntligen mina toppar ifrån Bonprix! 😀 Det tog lite längre tid än vanligt på grund av valborg och första maj, men nu är dom här i allafall. 🙂 Hur mycket jag än försökte så kunde jag bara inte välja färg, så till slut skickade jag efter en av varje. Jag tänkte att jag måste få prova dem och bestämma mig hemma, och sedan skicka tillbaka den jag inte ville ha. Men faktum är att jag blev så förtjust i båda att jag bestämde mig för att behålla dem båda två. Dom är jättefina i verkligheten också, verkligen sköna i materialet och sitter riktigt fint! Dom blir perfekta för kalas, midsommar, bruncher och annat i sommar. 🙂

***

***

Nu ska jag ta mig en av min systers supergoda hemmagjorda nyttobollar till mellanmål (och fixa med lite foton. Helt underbart att kunna sitta ute och göra allt sånt nu. 🙂

Ha en fortsatt fin dag alla!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...