Allmänt

God onsdagsmorgon…

huvudvark11

 God morgon på er alla!

Ja, jag behöver väl knappast säga att jag försvann igår igen. Var ni här inne och kikade, så märkte ni säkert det. 😉 Och det återstår att se hur mycket jag orkar med idag. Jag var ju på bättringsvägen från förkylningen – trodde jag i allafall – men då slog huvudvärken till i stället. Jag tror att det är migrän, men i det här läget, när jag har annan skit i kroppen också, så är det himla svårt att avgöra. Hur som helst så gick hela dagen igår i vilans tecken, även om jag hade stora svårigheter med sömnen pga den här förbaskade, bankande huvudvärken och illamåendet.

 

 

Men nu ska jag försöka sluta klaga över alla mina krämpor. Det är bara en smula svårt att inte nämna dem när dom upptar hela ens tillvaro för tillfället, och man faktiskt inte kan göra så mycket annat just nu än att försöka stå ut. Hur lätt är det på en skala att glatt skriva om massa roliga saker när man faktiskt inte kunnat göra några roliga saker? *s*

Jag missade till och med en rolig sak igår. Vi skulle iväg och hälsa på Håkans dotter Maria och hennes sambo, men det blev ju ingen resa för mig förstås. Det har varit bestämt vid tidigare tillfälle men skjutits upp och nu ska dom åka utomlands på semester, så något mer uppskjutande var ju uteslutet. Så Håkan åkte dit själv, och jag gick miste om en stunds trevlig samvaro och en massa gott hembakat fikabröd som Maria gjort och som Håkan minsann har rapporterat om. *skratt* Men jag tänker minsann inte vara sjuk nästan gång! 😛

*

Nu ska jag i allafall försöka få lite gjort här hemma och så ta min obligatoriska andra kaffekopp, och sen får vi se vad jag orkar med under dagen. Hoppas ni får en jättefin dag i allafall! Må så gott och på återseende lite senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. God morgon hjärtat! Jo, vi märkte att du försvann – stackars dig! Tråkigt att hela tillvaron påverkas så där, det är väl klart att du får gnälla då 🙂 I din egen blogg och allt 😉
  Hoppas allt känns bättre nu och att du också får en jättefin dag! Maggie och jag ska gå ut och göra Söder osäkert nu 😀
  Kramar!

 2. Cherlindrea säger:

  Emma: Tack sötaste. Men idag hoppas jag att det ska vara bättre i allafall. Än så länge går jag upprätt i allafall. 😀
  Jag ska ta en liten prommis med Loxyliten i solskenet nu tänkte jag. Bäst att passa på medans det är någorlunda torrt. *s*
  Hoppas ni får en underbar dag!
  Massa kramizar!

Kommentarer är stängda.