Allmänt

Vilket j***a väder!!

regnmorgon1

 

God morgon på er där ute i regnet!

 

Det blev ingen speciellt livad dag för mig igår precis. Huvudvärken utvecklades till en redig jäkla migrän och jag blev liggande i sängen precis hela förbaskade dagen! Klockan 23 på kvällen kom Håkan in och väckte mig för att jag skulle krypa ner i sängkläderna i stället för att ligga med filt, och sen somnade jag om igen. Ett helt dygn! Fy 17 vad bortkastat sånt där är!  🙁

 

Nu hade ju jag inte kunnat göra något med min Nail Trainer igår ändå, men tror ni att jag har fått hem den? Icke!
Jag fattar inte vad posten håller på med. Igår kom avin – en dag försenad, för det stod att jag kunde hämta ut paketet efter kl.16.00 den 22:a. Det var i förrgår. Men paketet finns inte på plats på postutlämningsstället, dom har letat ihjäl sig efter det därnere. Trots att dom på postterminalen säger att det ska finnas där. Så någonstans mellan postterminalen i stan och utlämningsstället här uppe måste paketet ha försvunnit. Det är ju för jäkla kul när det dessutom är betalt och klart. INTE! Jag blir galen! Hur 17 gör man med en sån här sak? Posten  måste väl ändå ersätta förlorade paket eller?
Jaja, vi får väl se idag om det kanske dyker upp när dom har haft paketavlämning på utlämningsstället. I annat fall måste jag börja rota i det här. *suck*

 

Men jag fick däremot en annan sak på posten igår. 😀 Något helt otroligt fint som jag ska visa så fort jag har fotat det. 🙂 Och en riktigt fin uppmuntran i mitt elände igår i sängen kan jag lova! cutecolorsloveicon39

 

Nu ska jag säga hej då till min stackars sambo som ska köra sin motorcykel till verkstan hela vägen till Trollhättan i ösregn. Han är inte road precis. Och jag är alltid sjukt nervös när han måste iväg i sånt här väder, för av någon märklig anledning så får han ofta släpp i rondeller med den här nya hojen, speciellt när det är blött förstås, och jag våndas inför den dagen han inte hinner parera släppet och går omkull. Nu har han som tur är en följebil idag, för att få skjuts hem ifrån Trollhättan, och det känns av någon anledning lite tryggare. Men någon trevlig tur lär han knappast få i det här vädret. Usch!

 

Själv ska jag ta det väldigt lugnt idag för att inte riskera ytterligare en dag i exil. Hemska tanke! Det blir bara lite pysslande här hemma, och möjligtvis några rasande samtal till Posten!

 

Hoppas ni får en fin dag ändå, trots det jäkliga vädret, och må så gott alla!

 

På återseende lite senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. Hej hej Tack snälla Ja han blev så fin där uppe =)
  Heheh du får snart se vad som är på gång, om det är det på söndag som du menar.
  Ja här är det full storm nästan =(
  Hoppas den lägger sig snart.
  Kram vännen

 2. säger:

  Haha nej då jag ska inte banka och slå när jag kommer 😉
  Men kakor vill jag alltid ha 😉

  Har du sett pälsjackan på min blogg? Inte just den, men en liknande ska jag köpa i morgon 😉 Dessutom är det höstmarknad i helgen..om du inte visste 🙂

  Pussar och krya på dig ordentligt 🙂

Kommentarer är stängda.