Allmänt

En kväll framför tv’n…

idol2009_s

 

God kväll därute!

 

Nu är Håkan och Loxy ute på sista kvällsturen och det är snart dags för oss att ge upp för idag.

Vi har precis tittat på sista biten av ”Idol 2009” och glatt oss åt att två av våra favoriter i kväll gick vidare. 😀 Men åhh, vad jag tyckte synd om Camilla som missuppfattade vem som gick vidare. 🙁  Jag riktigt kände hur hon skämdes över hela situationen inför hela svenska folket och en megastor livepublik. Visserligen höll jag själv på Carolina, och jag blev själv helt förvirrad ett tag över tjejernas reaktioner. Men ja, jag lider verkligen med Camilla. Det måste ha varit en hemsk stund.

 

Hur som helst, nu ser jag fram emot fortsättningen i morgon. Det låter nästan sjukt i dessa Idol-tider, men jag har faktiskt aldrig följt det här programmet  tidigare år, bara sett något enstaka program och kanske finalen. Men den här omgången ska jag nog kika på det lite mer. Det är riktigt duktiga killar och tjejer som har gått vidare i år.

 

tva_1036585l

 

Missade du kvällens avsnitt så kan du följa kvällen här på aftonbladet.se minut för minut, bloggad av Nöjesbladets Martin Söderström.

 

Men nu är det i allafall sängdags här. Hoppas ni har haft en mysig kväll, vad ni nu har haft för er.

Jag återkommer i morgon. Håll tummarna för att jag får sova lite mer i natt.

Sov så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. jag håller med, det måste varit hemskt! Vi hade också de som favoriter, de sjunger sååå bra:)

    Nu åker vi så vi hörs om en vecka, kommer sakna dig och Loxy!

Kommentarer är stängda.