Allmänt

Morgondahlia…

morgondalia1

 

En god men kall morgon på er alla! 🙂

 

Det har varit en ganska god natt för min del. 😀 Jag har sovit mer än vad jag har varit vaken i allafall. *s* Och inte förän klockan nio klev jag upp idag, så jag känner mig riktigt utvilad för en gångs skull. =))

 

Vi har precis kommit in ifrån balkongen, Håkan och jag, efter en stund i den friska morgonluften med kaffekopparna. Lilleman sover fortfarande, den lilla sömntutan. 😛 Men nu ska jag snart väcka honom så han får komma ut på en morgontur.
Sen ska jag sätta mig och fortsätta med mina naglar. Håkans son Peter kommer hit idag och hämtar alla foton ifrån bröllopet, men det är inte förän vid 12-tiden, så jag ska nog hinna med lite innan dess.

 

Hoppas ni får en fin dag därute alla, vädret ser ut att bli riktigt vackert idag.

Jag återkommer lite senare. Må så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...