Inredningsprylar Personligt

Min underbara present från Peter & Jenny!

present12

 

Hej där ute i solskenet alla!

 

Nu har Håkan och hans son Peter åkt iväg, Håkan till garaget och Peter för att hoppa av på vägen och fortsätta hemåt. Det blev lite mickel med bröllopsfotona innan vi fick klart nedbränningen på en dvd-skiva, för av någon underlig anledning har jag lyckats resiza dem så mycket att de inte var större än typ tumbnails. Värdelös upplösning med andra ord. *s* Men jag hade ju alla orginal kvar förstås, så det var bara att köra över dem också. Jisses, säger jag bara! Allt jobb jag har lagt ner på den där förbaskade fotoredigeringen och så var allt förgäves, eftersom jag lyckades förstöra dem med nedbantningen av fotona efteråt. *suck* Ibland blir man något trött på sig själv. Jag får väl bara vara tacksam att jag inte klantade till det ännu värre, genom att radera orginalen eller nåt liknande. 😉 

 

Men i allafall så måste jag bara visa er vad Peter hade med sig till mig som tack för fotningen från honom och Jenny. 😀

Jag blev absolut mållös! Det här hade jag inte väntat mig. Jag menar – man väntar sig liksom inte något när man fotar för släkt och vänner. Men förväntan eller inte – My God! Jag är totalt förälskad – i en ask! 😀

 

ask4

 

I det vackra (rosa förstås… 😉 ) paketet hittar jag denna helt otroligt söta lilla hattask från underbara butiken Balders Hage! 😀

Först trodde jag att det var en kakburk när jag bara såg sidan av den.. *skratt* Men det är alltså en rund ask där ena sidan är platt så den kan stå på högkant typ, och ett litet spänne att låsa asken med.

 

ask3

 

Asken är dekorerad med ljuva rosor i milda pasteller, och under det guldfärgade spännet sitter ett handtag i ljust crémefärgat mjukt skinn.

 

ask2

 

Insidan av asken har ett litet gammaldags romantiskt medaljongmönster och på sidorna sitter ljust crémefärgade sidenband som håller locket stående öppet.

 

Jag är verkligen helt galet glad för den här! Det är ju så himla mycket Indra! 😀

Nu ska jag väl säga allt det där typ; ”Nej, men ni borde inte”… och ”Det hade ni inte behövt..” och så vidare, men jag hoppar över alla dom där kommentarerna. 😛 Jag bara älskar den!

Tusen tusen tack, Peter & Jenny! cutecolorsloveicon313

 

Nu är mitt stora men angenäma problem vad jag ska ha för något i den här, och framför allt – vart jag ska ha den, helst någonstans så jag kan se den hela tiden! 😀

 

Ha en fortsatt fin dag alla!

 

ask1

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Så super charmig

Kommentarer är stängda.