Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Mobilsmycken, Bourne & motivlacker.. =))

mobilecuppies1

 

De här mobilsmyckena var ju bara såå himla söta! 😀 Varför har jag inte en telefon som man kan fästa såna här smycken på för??
Alla mina mobiler tidigare har haft den där lilla flärpen längst ner så jag har kunnat sätta fast den där lilla ehhrmm..tråden typ. Men inte på Nokia N95:an. Jag måste nog köpa en ny telefon… Haha!

 

Vi har precis ätit middag här – min brors recept på världens godaste köttfärsröra med chili och paprika – och sitter och kikar på ”London Ink”. Undra om jag nånsin lyckas samla tillräckligt mycket mod för att våga göra en tatuering? Jag vill ju så himla gärna ha en älva bak på skulderbladet. *suck* Det lär dröja gissar jag.

 

bourne2

 

Ikväll går i allafall sista delen av Bourne-triologin – ”The Bourne ultimatum” – och den ska vi se ikväll. Vi hade egentligen planer på att åka iväg en sväng ikväll, men busvädret som är ute nu gör att man mest känner för att gräva ner sig i mysiga filtar i soffan. Det får bli en tv-kväll igen så får vi se om vi kanske sticker iväg i morgon kväll i stället. Vad det är vi har för planer får ni se efter vi har varit där… 😉

 

lack11

 

Men nu ska jag surfa runt lite och kika efter lite prylar jag behöver till naglarna. Jag är bland annat ute efter nagellack i olika färger men med tunna smala penslar som man kan lacka motivmålning med. Jag har hittat dem, men jag vill ha ett set med grundfärger, och jag vet att jag har sett det nånstans. Jaja, jag får leta. Det är roligt det med. *s*

 

Ha en fin kväll alla, vad ni nu ska hitta på, och må så gott!

 

På återseende, antingen senare ikväll eller i morgon bitti. 🙂

 

rosabandet-resize1

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

  1. Hej FINA Indra!<3 Har du fått mina senaste kommentarer?=)
    Hoppas att allt är bra med dig!! Va kul att du är så inne i nagelfixandet! Är så avundsjuk på dig som köpt så mkt, hur har du haft råd, det är ju SÅ dyrt? hihi;)
    Du kommer säkert att bli/är jätteduktig på allt som har med naglar att göra, precis som med allt annat kreativt du håller på med!:)
    Kramkram<3 Ps. kolla in denna sida och se om du hittar det du söker: http://shop.karinsnagelhorna.se/ 🙂 Ds.

  2. säger:

    Vilka underbara mobilsmycken!! man blir ju riktigt sugen!! Hoppas du haft en fin helg! kram kram!

  3. säger:

    Hej! Vilka fina mobilsmycken.. Skulle jag kunna få veta vart man kan köpa dem? Det är precis såna jag letar efter.. Fin blogg förresten.. <3

    Mvh Sandra

  4. Cherlindrea säger:

    Hej Sandra! Jag är ledsen men jag minns inte vart jag hittade dem, bara att det var en japansk websajt, och det var nog skälet till att jag inte länkade som jag brukar göra. Vissa av webbutikerna där borta levererar ju tyvärr inte till Sverige. Men skulle jag ramla över dem igen, eller något liknande så lovar jag att tipsa dig.
    Tack så mycket föresten.. <3
    Mvh//Indra

Kommentarer är stängda.