0593EFE9-96E3-43DC-B130-DC55B26C6B5C

En perfekt söndag hittills skulle jag vilja påstå! ?

Vi startade med drygt en timme på gymmet i morse och det var en underbar känsla av vårmorgon när jag promenerade upp med Loxy till mamma så han skulle få vara där medan vi tränade. ?

Efter lite svettig konditionsträning och dusch åkte hjärtat i väg för att ge sig ut på årets premiärtur på hojen. Själv drog jag på mig oömma kläder och beväpnade mig med räfsa, sopkvast, Ajax och skurtrasor ute i trädgården.  Och jag hann precis bli klar där innan mor dök upp för att hämta Loxy och mig till en vovvepromenad. Det är underbart ute! ?

90738387-43D9-4EB0-AEA4-5CAF8AD6CEA1

 Appropå något helt annat så provade vi ju Risotton från Blå Band som jag testar i samarbete med Buzzador härom dagen. Jag är egentligen inte så förtjust i pulvermat om sanningen ska fram. Det är lite väl mycket nödmat för min del.

Men för att göra det hela lite mer spännande så stekte jag upp ett par gula hackade lökar, ordentligt med kantareller och en finhackad röd paprika och blandade ner i den färdiga risotton. Och jag måste säga att jag blev glatt överraskad! Det smakade verkligen riktigt gott! ? Vi åt det som ensamrätt nu, men det är säkert riktigt bra ihop med tex en köttbit. Så ja, kontentan av det hela är att vi med all säkerhet kommer att köpa det här nångång. ? Och vi har fortfarande ett paket till kvar att testa, risotto med sparris.

***

Men det blir inte idag. Idag står vi i valet och kvalet mellan kycklingsallad eller att utnyttja det underbara vädret och tända grillen för första gången i år. Det känns som att det sistnämnda vore en riktigt mysig idé.

Men innan det blir någon mat ska jag slöa en stund på altanen i min baden badenstol. Tänk att man faktiskt kan sitta ute nu – äntligen!! ?

***

26D01D81-85E1-43E7-A549-8C04F8667EBD 

***

Ha en underbar söndag alla, och på återseende! ?

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 8th april 2018
Filled Under: Allmänt