EE8775A7-DB0F-4A77-9E71-AA2F2566AD4E

God kvĂ€ll alla denna ljuva söndagskvĂ€ll i april. 😊

Det har varit nĂ„gra riktigt sköna dagar denna veckan och vi har fĂ„tt bĂ„de mysiga promenader i aolen och slöa dagar pĂ„ altanen i vĂ€rmen. I gĂ„r Ă„t mamma och jag en kycklingsallad till lunch pĂ„ hennes altan och dĂ€refter Ă„kte min slĂ€kting Göran och jag ut till skjutbanan och tittade pĂ„ nĂ€r maken tĂ€vlade i skytte. 😊

Veckan har förstĂ„s Ă€ven fyllts av trĂ€ning. Fyra dagar i veckan, till och med fem förra veckan eftersom jag körde dubbelpass med min tokiga lillasyster dĂ„ ocksĂ„. 😁 Hur som helst sĂ„ har vi Ă€nnu inte hoppat av ett enda trĂ€ningstillfĂ€lle. Vi bestĂ€mde vilka dagar och tider vi skulle trĂ€na nĂ€r vi började i februari, och det har vi hĂ„llt fast vid. Enda avvikelsen Ă€r att vi vid ett par tillfĂ€llen trĂ€nat dagen innan i stĂ€llet för ordinarie, ifall en skyttetĂ€vling eller nageljobb kommit i mellan.

Nu börjar det faktiskt ge en hel del resultat ocksĂ„. 😃 BĂ„de pĂ„ vikt, mĂ„tt, ork och styrka. Det Ă€r en hĂ€rlig kĂ€nsla! Än sĂ„ lĂ€nge tycker jag inte det Ă€r nĂ„got att visa upp men framöver ska det bli ett par före/efterbilder sĂ„klart  😊

Nu Ă€r helgen slut för denna gĂ„ngen och den avslutade vi pĂ„ mysigaste sĂ€tt, med först lite cardio pĂ„ gymmet i morse och sen med grillning ute pĂ„ altanen tillsammans med min mor, yngsta syster, hennes sambo och systerdotter. En riktigt hĂ€rlig avslutning pĂ„ den hĂ€r helgen. â˜ș

Resten av kvĂ€llen ska vi kika pĂ„ serien Nymfer pĂ„ Netflix och sjĂ€lv ska jag lĂ€gga mig tidigt sĂ„ jag Ă€r pigg pĂ„ gymmet i morgon bitti. DĂ„ Ă€r det dags för lite styrka igen  😊đŸ’ȘđŸ»

Ha en fortsatt fin söndagskvĂ€ll alla, och deppa inte ihop om det regnar i morgon. Solen och vĂ€rmen kommer tillbaka!😍

***

EAA2AD46-2DE1-4569-B043-F3EEF7439CAA

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 22nd april 2018
Filled Under: AllmÀnt