Allmänt

Min älskling är hemma! :-D

myheart1

 

Äntligen! 😀

Det känns som  han har varit borta i flera veckor. *skratt* Men vi kanske är lite fjolliga med det där.. *s* Vi tycker inte om att vara ifrån varandra i flera dagar så där, det har vi aldrig gjort. Så det känns ju skönt att saknaden är ömsesidig, att det inte bara är jag. 😛

 

Hur som helst så mår han riktigt bra efter omständigheterna. 🙂 Bilresan hem gick kanonbra, till skillnad mot förra operationen då han höll på att svimma av smärtor på vägen hem efteråt. Och även om han har ont, så är det inte alls samma outhärdiga smärta som förra gången. Sjukgymnastiken har gått supersnabbt framåt och redan första dagen var han uppe i högre grad rörlighet än vad han var efter veckor av träning sist. Så att det är skillnad den här gången är helt klart.

 

När han kom hem var han vrålhungrig, och det passade ju bra eftersom jag precis stod vid spisen och gjorde skaldjurscrépés. 😀 Så han och mamma fick bli mina första försökskaniner, och det var otroligt roligt att jag fick med beröm godkänt, för jag hade inget recept på skaldjursstuvning, utan hittade på allt efterhand jag gjorde den. Men den blev alltså supergod, så jag ska ta och lägga upp receptet här senare. =))

 

Nu ska jag fortsätta med mina grejer i köket och försöka bli klar med alla bak- och matprojekt. Jag har stått i köket i 2 1/2 dag nu, och hur roligt jag än tycker att det är, så börjar jag bli en smula trött nu. 😉

 

Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare.

Förmodligen med lite fler recept.. 😀

 

rosabandet-resize11

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  härligt att ha gubben hemma. Jag gillar inte heller när min gubbe är bort från mig. men ibland kan de vara lite ”skönt” oxå, då blir man lixom påmind om hur mkt man faktiskt älskar varann! Förstå mig rätt… Man älskar ju varann i alla fall, men ibland kan vardagen bli lite får mkt och de blir gnäll från båda håll.

  KRAM

 2. säger:

  Halloj vännen!!
  Vad härligt att han har kommit hem och att det har gått bra!! Jag har blivit på senare år att jag saknar Ted jätte mycket när vi är borta från varandra, man känner sig nästan som en fjortis ibland när vi skickat små kärleksfulla sms till varandra om dagarna. Helt otroligt att man kan känna så efter 16 år.

  Hoppas att ni får rå om varandra riktigt ordentligt i kväll och att Håkan inte får allt för ont!!

  Ha en bra lördagkväll 😀

  Massa med varma kramar H

Kommentarer är stängda.