Allmänt

Fredagsmys… :-)

fredagsmys1

 

Hej hej därute alla!

 

Nu ska vi snart krypa i säng, ovanligt tidigt för att vara fredagskväll. Men vi ska upp tidigt i morgon så det är lika bra. Klockan 10.00 ska vi möta upp kompisarna för att åka ut till Eagel Riders och köra med i deras mc-kortege in till stan. Det är alltså dags för Mc’ns Dag igen. 😀 Då talar vi om att säsongen har börjat och att motorcyklarna finns ute på vägarna igen. I morgon ska det bli riktigt fint väder också, så det blir nog en jättemysig dag, med kortegen och sedan ett par timmar på torget med glass och trevligt sällskap. Klockan 11.00 startar kortegen ifrån Viared och vi bör vara nere på torget runt halv tolv. Kika gärna ner och säg hej ni som har lust. 😀

 

fredagsmys2

 

Ikväll har det varit en lugn och mysig kväll framför tv’n, med Criminal minds, jordgubbar och jordnötter. Plus lite annat gott. 😛 Nu måste jag snart sluta med fredagsmys annars har jag snart krupit upp de kilona igen som jag lyckats tappa. *s* Jaja, hur som helst – nu är den här kvällen slut för min del. Håller tummarna för att jag får sova i natt, det känns liksom lite extra viktigt när jag ska ut på hojen.

Ha en fortsatt mysig fredagskväll alla därute, och sov så gott när det är dags!

På återseende i morgon igen.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...