mcdagen13

God morgon på er alla! 😀

Då var man benen efter en skräcknatt med snarkande sambo, tokhett sovrum, högljudda grannar utanför fönstren och skrikande barn halva efternatten. Det här har definitivt inte varit min natt! Så halv sju gav jag upp. Nu har jag i allafall bra med tid på mig innan vi ska åka iväg och möta upp kompisarna inför kortegen.

Det är alltså MC’ns dag här i Borås idag, anordnat av mc-klubben Eagle riders. 😀 Ett lika trevligt evenemang varenda år. Som jag nämnde i går kväll så går starten ifrån deras klubbhus i Viared klockan 11.00 och vi bör vara nere på torget vid halvtolv-tiden ungefär. Då ska jag följa upp Håkans och min privata lilla tradition och bjuda honom på årets första mjukglass därnere. 🙂

Så nu ska jag plocka fram mina mc-kläder och lite annat lämpligt och hoppa in i duschen. Kameran följer förstås med idag så jag återkommer med foton lite senare. Kanske mobilbloggar nån gång under dagen också, i mån av tid och möjlighet. =))

Ha en superfin Valborgsmässoafton alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Response to “MC’ns dag i Borås denna Valborg!”

  1. Monica Hansen Says:

    Hoppas ni får strålande sol hela dagen:)

Posted by Cherlindrea
Dated: 30th april 2011
Filled Under: Allmänt, Mc-liv, Nyheter & händelser