Allmänt

Frostmorgon och minusgrader…

frostmorgon2

 

God morgon på er alla!

 

Idag var det redigt kallt ute när vi gick på första morgonpromenaden, lilleman och jag. Ja, det är sant. 😛 Han är faktiskt vaken redan. *s* Hur som helst så är det minusgrader och frostvitt ute, men det är klart och solen lyser och glittrar i alla våta löv i skogen. Det var en riktigt vacker promenad, och ett härligt sätt att börja dagen på.

 

Så hur ser dagen ut idag då?

Ja, jag har en hel del att pyssla med men det sorgliga är att jag fortfarande dras  med huvudvärk efter senaste migränanfallet. Så jag får välja lite lugnare aktiviteter idag också. Förhoppningsvis blir jag av med eländet snart, för det här börjar bli något frustrerande.

 

aftonbladet.se kan man idag läsa om en vithaj på drygt tre meter som fångats in i Australien.

 

bild_1_1056691w

 

Något hade tagit två stora tuggor ur denna haj, och experter anser att det måste vara en annan vithaj på minst sex meter som har attackerat den. Nu varnas det boende och turister i området för att gå ut i vattnet där denna jättehaj finns någonstans.

Herregud, säger jag bara! Sex meter?!! Det är ju som värsta valen typ! Jag skulle nog bli en smula svettig om jag stötte på en sån i badvattnet. 😉

 

Nu ska jag ta mig morgonens andra kopp kaffe och sen är det dags att börja med dagens projekt. =))

 

Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

rosabandet-resize13

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  burr så kallt. Ville Loxy gå ut? De skulle mina flickor inte vilja.

  Här har vi sol, ingen dis å grått väder idag. Kallt, men inte minusgrader.

  KRAM och ha en toppendag

 2. Har inte varit ute idag, men märkte av frosten på hustaken. .. och 6 meter haj?! Ja, är ingen expert på området, men det var ett redigt bett.

 3. säger:

  Men kära Indra ”Jag skulle nog bli en smula svettig”????
  jag skulle bli kritvit och svimma, och det var inte mycket mer med det för hajen skulle ju äta upp mig ändå, så det var lika bra att svimma innan hehehehe

 4. säger:

  Usch vad läbbigt! Det ser verkligen riktigt äckligt ut. Ja jag stannar då i Borås jag 😉

  Underbara bilder på Loxy och H nedanför föresten 😉

  Saphira mår bra idag, men det var en otrolig skräckupplevelse. Det rann verkligen blod över hela henne och jag trodde att hon slagit ut flera tänder typ… Jo det där med mitt ärr i pannan kom oxå upp i hjärnan. Jag minns det inte, men mamma har berättat flera gånger.
  Usch för sånt 🙁

  Jag kommer på Fredag så missa mig inte 😉 Går till mamma då faktiskt. Saphira är i en pillperiod just nu så jag värnar om din ömtåliga lägenhet och även min ekonomi om något skulle gå sönder…hahaha !! 😉
  Puss puss

Kommentarer är stängda.