Allmänt

Dagens Vill ha – Toksnygga skor från Melba.se

melbashoe1

 

Dagens Vill ha är ett helt gäng med skor. Jag vill verkligen ha alla! 😛

Jag har kikat runt lite efter just rosa skor – och på Melba.se hittade jag hur många toksnygga skor som helst! De längst upp till vänster här uppe på bilden är de klara favoriterna. Dom s k a jag klicka hem! 😀 De där under är också kandidater till min skogarderob. *s*

 

melbashoe2

 

Här är de leopardfläckiga med rosetter en stor favorit. Dom är såpass speciella att de säkert kommer att reta någon. Haha! Så dom måste man ju nästan ha. 😉 De till vänster är också himla söta, men ja – just söta. Inte lika tuffa som de andra.

 

melbashoe3

 

De här två paren är ju i princip snarlika, men det är de till höger som jag vill ha. Jag har kikat på dem flera gånger tidigare, och frågan är om jag inte har bloggat om dem tidigare också. Jag minns inte helt, men att jag har suktat efter dem innan vet jag i allafall säkert. 😀 Jag tycker dom är toksnygga! Problemet är bara att min kära sambo inte tycker det. *skratt* Inte för att det skulle hindra mig att köpa dem om jag gillar dem, men då får jag också stå ut med hans sötsyrliga kommentarer varenda gång jag har på mig dem också. *skratt*

 

melbashoe4

 

Och sist men definitivt inte minst – de sötaste av dem alla! 😀 Dock inte rosa, men såå himla gulliga! Jag är en liten smula osäker på om jag gillar klacken bara. Men förövrigt tyckte jag dom var så söta – helt perfekta midsommarskor. Tja, inte svensk midsommar kanske..haha!

 

Jahapp, det var några Dagens Vill ha så här på kvällskvisten. Samtliga skor kommer ifrån Melba.se där du hittar priser och övriga färger.

 

Nu ska jag kika på CSI. 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. veronica säger:

    1. rosa skor….jag utav alla tyckte faktiskt att dom var snygga((….
    2. vad händer med mej? (antagligen inte lika enkelspårig…
    vilket är bra (tror jag)
    3. Vem i hela friden klarar av att gå med 30cm hög klack???
    (hoppsan tillbaka i gammalt spår)…
    4.tacka vet jag mina adidas tenniskor.inga onda fötter inget skoskav ”bara lite lite tåbira”

    HUR SOM HELST SÅ VAR DOM SKIT SNYGGA…..;-D <3

  2. säger:

    Många snygga!

Kommentarer är stängda.