Allmänt

En sömnlös natt…

loxymorgon62

 

God morgon på er alla denna grå söndagsmorgon!

 

Jaha, det har inte precis varit en kul natt. Jag har knappt sovit en blund, men samtidigt varit för dålig för att kunna fördriva tiden med nånting uppe. Så jag har legat i sängen och lyssnat på min nya väckarklocka som av nån anledning lät väldigt högt nu när man var vaken hela tiden. 😉 Men när det började ljusna ute så gav jag upp, klev upp och satte på lite kaffe och sen har jag suttit ute på balkongen i den friska morgonluften och löst korsord. Huvudvärken är nästan borta, men en sömnlös natt gör ju att man känner sig lite tung och hängig förstås. Det får bli en lugn dag idag.

Loxy och husse sover fortfarande och det tycker jag dom kan få fortsätta med. Håkan åkte ju tillbaka till festen igår kväll efter att han kört hem mig, för att hjälpa till att plocka undan efter kvällens ståhej. 😛 Så han kom hem ganska sent och kan behöva sova ut i dag tycker jag.

 

Själv tänkte jag sätta mig här och kika igenom alla foton från igår och välja ut några att blogga upp här. Resten kommer jag lägga upp på Hräsvelgs hemsida ifall någon skulle vilja se fler kort sen.

Men först av allt ska jag ta en liten runda bland favvobloggarna och framför allt svara på alla gulliga kommentarer jag har fått de sista dagarna. Förlåt mig för att jag inte varit så snabb med svaren, men det har varit lite mycket omkring mig. Men jag har förstås läst alla, och de är alltid lika roliga att få. Så bättre sent än aldrig med svaren, hoppas jag? 🙂

 

Hoppas ni får en fin söndag alla, och att vädret blir lite roligare frampå dagen. Det är ju inte så himla kallt ute idag i allafall, det får man ju vara tacksam för. =))

 

Må så gott nu alla, och så dyker jag upp lite senare!

 

rosabandet-resize1

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Go morron! Här har vi regn till å från, blä!

    Tror faktiskt de e huvudvärks tider för sånna som oss, jag har precis gått igenom flera dagars huvudvärk, där inget hjälpte mot smärtan. Min mamma har precis gått in i en sån period.. å så nu du… Försök vila under dagen, ligga å slappa. Men känner jag dig rätt, då är de svårt. du ska väll baka eller nått (fniss).

    Ha en bra söndag. kram

  2. Vilken fin blogg du har =)

Kommentarer är stängda.