Allmänt

Hemma igen från festkvällen..

lillis-och-jag1

 

Hej på er alla i lördagsnatten!

 

Då var jag hemma från festen. Eller ja, jag har varit hemma en stund, men det blev lite prat med mamsen innan hon gick hem till sitt. Hon har nämligen varit vovvevakt ikväll här hemma hos oss.

Det har varit en kväll med mycket blandade ”känslor”. En superkväll rent festmässigt sett, och jag vet inte när jag skrattade så mycket som jag har gjort i kväll. 😀 Å andra sidan fick jag en förjäklig migrän i bilen på väg till festen, och var tvungen att hoppa ur bilen och gå den sista biten för att jag mådde så himla illa. Det tog lång tid innan illamåendet lade sig litegrann så att jag åtminstone kunde stanna. Jag var helt säker på att jag skulle få vända i dörren och åka hem igen så fort vi kom dit. Men jag ville ju så himla gärna vara med ikväll, så jag fick ändå med mig en hel del av kvällen innan jag var tvungen att ge upp. Vid 21-tiden körde Håkan hem mig, då gick det inte längre. Men som sagt, fram tills dess så hade jag ändå otroligt kul – trots migränen.

 

Den här bilden på trötta mig tillsammans med en hysteriskt glad Loxy (även om han ser ut som han sett ett spöke.. *s*) tog mamma på oss när jag kom hem. 😛 Jag ser en smula sliten ut, men jag är såå himla glad att jag slapp åka hem direkt. Det har varit en kanonkväll trots eländet med migränen. 😀
Här ser ni förresten också hur hårfärgen blev idag, och jag är faktiskt supernöjd! Jag ville inte att det skulle blekas ner så det blev vitt i hårbotten, utan hellre hålla en lite mörkare färg, och det var precis så det blev. Så jag är faktiskt precis lika, om inte ännu mer nöjd, med den här färgen som den gamla jag inte hittade den här gången. =))

 

klockabetty1

 

Förutom allt annat kul ikväll, så var det även prisutdelning från vår Pokerrun som vi hade för ett tag sen. Den var jag inte med på tyvärr, men Håkan var, och han tog hem andra pris ikväll för sin pokerhand med tvåpar. =)) Och min gulliga älskling valde ett pris för min skull, en sak som jag både ville ha och behövde – jordens gulligaste väckarklocka med Betty Boop-motiv! 😀

 

Så nu ska jag ta med mig min söta klocka in i sovrummet och placera den på nattygsbordet, så jag lär mig att sova till det nya tickandet. 🙂 Det är dags för mig att krypa i säng och hoppas på att jag får sova bort huvudvärk och illamående. Förhoppningsvis mår jag bättre i morgon, så jag kan fixa i ordning alla foton från ikväll och lägga upp dem här på bloggen.

 

Hoppas alla ni andra haft en fin lördagskväll också, och får en god natt när det blir dags.

Sov så gott och på återseende i morgon bitti!

 

rosabandet-resize1

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  Godmorgon!!

  Vad jag lider med dig när jag läser om din migrän. Det är så himla jobbigt när ett migrän anfall slår till.
  Det värsta av allt är att det många gånger inte går att göra något åt det förutom att gå och lägga sig, hur trevlig och rolig känner man sig då.
  Många i varje fall i min omgivning tycker att kan man verkligen ha så ont i huvudet… Ja det kan man, men jag tror att människor har svårt att förstå hur ont och hur dåligt man kan må om man inte har det själv.

  Jag hoppas att du mår bättre idag, om inte krya på dig så att du snart kommer tillbaka.

  Många kramar H

 2. säger:

  Godmorgon! Vad tråkigt att du fick en sån hemsk migrän, sånt dyker alltid upp när man minst vill det 🙁 Att du klarade att vara med ett tag ändå är jag imponerad utav då jag själv bara hade legat under täcket och tyckt synd om mig själv i samma situation *s*

  Hoppas du mår bättre idag i alla fall. Massa kramar
  ps.grymt söt väckarklocka 😉 Jag klarar inte såna utan får panik när dom ringer för att jag tror att något krig satt i gång i sovrummet. En gång hos mamma så ringde det på morgonen i väckarklockan och jag sprang in i hennes sovrum och hojtade att något höll på att hända eller har hänt ”helt yrvaken” hehe 😉

Kommentarer är stängda.