Allmänt

Snö idag…

loxymorgon102

 

God morgon på er därute!

 

Jaha, då var snön här igen. Inte så våldsamt som i oktober när det helt plötsligt bara vräkte ner, (och försvann lika fort..*s*) utan nu är det så där lite mer lagom. Men det är vitt ute och det yr i luften hela tiden. Vi får väl se om det fortsätter eller om det går över i regn senare som vanligt. Jag gillar inte vinter, snö och kyla, men jag gillar ännu mindre vinter, SLASK och kyla, så det här är väl ganska okej antar jag. Nu när man ändå måste igenom en vinter för att komma till sommaren igen. 😉 En transportsträcka alltså. *s*

 

Själv har jag sovit som en sten, (nåja, nästan i allafall) hela natten, och i min egen säng dessutom. Men det innebär ju samtidigt att Håkan inte har gjort det. Och när jag kom upp vid sju-tiden så låg han på soffan och halvslumrade – och hade legat där sen fem-tiden. De här veckorna har inte sömnen varit rolig för någon av oss. Hoppas verkligen att hans knä blir bra snart, så han får sova ordentligt. Idag ska ju stygnen bort i allafall, och då är det ju en bra bit på väg känns det som.

I eftermiddag ska han dessutom på sin första sjukgymnastik. Det ska bli intressant att höra hur många grader han har kommit upp i.

 

Men nu ska jag ta mig en kopp kaffe och vakna till lite här. Hoppas ni får en fin dag alla, och må så gott!

På återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    åh, låter som i en saga – vitt och snön yr.

    Här har vi lera, löv och grönt gräs. BLÄ, vill ha lite snö. Eller i alla fall minus grader, så man slipper att de e så smutsigt.

    ha en bra dag, kram

Kommentarer är stängda.