Kikar in en liten snabbis i bakpausen. Strösockret tog slut och jag var helt 100% säker på att jag hade ett oöppnat paket i skåpet. Ja, ett oöppnat paket hade jag – men det var vetemjöl special.. *suck* Inte direkt något man kan ersätta socker med om man säger så. 😉

 

Hur som helst – jag var inne på Foki’s blogg nu på morgonen, och där hade hon lagt upp en YouTube-länk som jag bara måste visa er. Jag blev fullkomligt fascinerad, inte bara av själva uppvisningen, utan även över tanken på allt precisionsjobb som ligger bakom detta. Så för er som inte sett den här hos Foki och är det minsta intresserad av vackra saker – Titta! 😀

 

 

Helt fantastiskt!

Den här fontänen hittar man i Dubai.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to “En fantastisk uppvisning!”

 1. Helén Says:

  God förmiddag.

  Du behöver absolut inte svara på varje kommentar jag skriver till dig. Jag förstår att du har fullt upp varvat med migrän som vi båda vet inte är någon lek.
  Jag blir glad av dom gånger du har tid…..

  Hoppas att du får en bra dag!!
  Massor av kramar H

 2. MonicaHansen Says:

  Fantastiskt! Pataks kryddpastor finns bl.a på Indian Food House, men kolla orientaliska butiker i Borås, Hemköp..

Posted by Cherlindrea
Dated: 11th november 2009
Filled Under: Webben