Allmänt

Kvällsbus…

barabus1

Det börjar närma sig sängdags här. Om man får sova förstås… *s* En liten hundrackare har sovit hela kvällen och vaknat nu, och då ska han helt plötsligt tokleka. 😛 Men det blir inget av med det. =)) Jag är verkligen jättetrött ikväll. Det måste vara ovanan vid solen och värmen som gör det, och förmodligen pollenallergin också skulle jag tro.

 

***

 

Vi har kikat på ”Pianisten” ikväll på 8:an. Det är andra gången vi ser den, men jag tycker verkligen den är otroligt bra. Så himla gripande och mörk. Man blir verkligen helt chockad varenda gång man blir påmind om hur det gick till under andra världskriget.

Men som sagt, nu är det sovadags här. I morgon ska det ju bli ännu varmare än idag, även om det tydligen skulle bli lite molnigt. Men är det uppehåll så lär förmodligen Håkan sticka iväg på en tur med hojen. 🙂 Själv ska jag svänga ihop en hallon- och blåbärspaj med vaniljsås till fika i morgon tänkte jag. Men resten av dagen ska jag njuta av vädret och sitta med datorn ute på balkongen. Jag har en massa jag måste ta igen och läsa ikapp  mig på, så jag kommer nog att vara sysselsatt. 😉

 

***

 

Hoppas ni har haft en härlig dag i värmen och en mysig kväll! Sov så gott när det blir dags!

På återseende i morgon!

 

cutecolorsrecipequilt1

 

 Foto: Annelill

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...