Allmänt

Så var det dags igen…

migran-igen1

 

God kväll på er därute!

 

Det blev ingen fest för mig ikväll. Huvudvärken ville inte ge med sig, och nu känner jag att det håller på att utvecklas till migrän. Jaja, det var ju ganska längesen nu, så jag ska väl inte klaga. Bättre med migrän än influensa i allafall. 🙂

 

Jag har suttit här och kikat på ”Polisskolan 3” och pratat med min farbror i telefon halva kvällen. 😛 Nu är det snart dags för ”CSI Miami” på 5:an, men jag tror jag väljer ”Die Hard 4” ikväll i stället. Den varar längre om inte annat…hehe!

Men först måste jag kila ut med lilleman på en liten kvällstur. Sen får vi väl se hur länge min arma skalle tillåter att jag ligger och tittar på tv. 😉

Ha en mysig lördagskväll alla, och sov så gott när det blir dags!

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...