Personligt

Mina nattkillar… :-)

mynightboys1

 

Hej på er därute alla andra nattugglor!

 

Då satt man här igen då… Det var likadant igår natt, men då hade jag ingen lust att blogga. Jag pysslade med lite andra nattaktiviter då. (nej, inte så roligt som det låter.. *s* Håkan sov.. 😉 )  Och det gör han nu också, tack och lov. Han behöver verkligen sin sömn nu när han håller på att återhämta sig efter op. Jag kunde inte låta bli att ta ett kort på mina pojkar i sängen. 😛 Loxy brukar dela upp natten mellan mig och Håkan, och när han ligger hos mig så är det under täcket. Det gör han hos Håkan också, men det här är annars en typisk nattbild här hos oss – Håkan och Loxy, rygg mot rygg, båda med huvudena på samma kudde och vanligtvis ligger även Loxy med Håkans täcke upp till skuldrorna. 😀 Sötnötter! =))

Hur som helst, somnade gjorde jag också till sist igår natt, även om det nästan var morgon när jag väl slumrade till. I natt verkar det bli likadant. Jag är precis klarvaken och har precis varit uppe och gjort mig några nattamackor. Det är ju knappast underligt att man blir hungrig så där mitt i natten. När man ligger vaken sådär så går det ju flera timmar utan mat. Och dessutom är det ett sätt att slå ihjäl tiden. *s*

Nu ska jag däremot ägna mitt åt min klassiska ”slå-ihjäl-sömnlöstids-aktivitet” nämligen organisering av mina foton. Det är en sån där sak som jag aldrig får gjort på dagarna, för då finns det så mycket annat att göra. Saker som man bara gör dagtid, om man säger så. 🙂 Rensa foton kan man liksom göra när som helst, och det har blivit en vana att jag sitter och jobbar med det där på nätterna när jag inte kan sova.

Så det är vad jag ska göra nu. Vad brukar ni hitta på om ni inte kan sova? Har ni någon sån där speciell favoritsysselsättning som ni alltid gör så fort sömnen inte infinner sig som den ska?

 

Annars hoppas jag förstås att ni sover gott därute nu alla. Och ni som inte gör det – hoppas ni får en trevlig stund med vad ni nu hittar på, och att ni får sova lite sen också.

 

Må så gott alla, och på återseende i morgon bitti!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Jag lyssnar på ljudböcker och stickar..

  2. säger:

    Hejsan!
    Måste bara hälsa att både jag och Leo blev lite småkära när vi hittade hit och såg Loxy. Han är verkligen jättefin :o)

    Mvh Lea och en annan brun-nos, Leo

Kommentarer är stängda.