Personligt

Sover lite fläckvis…

tecknad-ej-sova1

 

Hej på er där ute i natten..

 

klockan är drygt fyra och här sitter man igen – utan att kunna sova. Men i natt har jag i allafall fått sova lite fläckvis då och då. Det känns ju genast bättre förstås, men sömnen störs ju något oerhört av att man vaknar så här hela tiden och inte kan somna om.

Jaja, jag ska snart lägga mig igen och se till att jag får lite vila i allafall. Jag försvann ju i går igen som ni kanske märkte, och det berodde förstås på migränen igen.
På eftermiddagen hade vi Håkans son Peter och hans fru Jenny här på en fika, och som tur var stod jag på benen så länge. Men sen fick jag lägga mig ner i soffan, och där blev jag liggande tills det var dags att flytta in i sängen. Men  det är ju så här det är när migränen kommer. Hoppas bara den är över för den här gången snart.

 

Men nu ska jag sluta gnälla och gå och lägga mig en stund till. 🙂

Hoppas ni sover gott därute alla, och på återseende i morgon bitti!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    håller tummarna för att perioden med lite sömn och migrän är över för dig snart!!! Vet precis hur de känns och de e inte kul. Man lever tillslut som i en annan värld och hur kul är de i jultid?!

    Jag hoppas att jag inte är påväg in i en sån jobbig period. men tyvärr så tror jag att så är fallet. Har haft huvudvärk i 2-3 dagarn nu å idag gör de mer ont. Å huvudvärkstabletter, de hjälper ju inte. Å inte kan man sova heller.. de e inte kul att ha fibro!

    kram

  2. säger:

    Hoppas att du har blivit kvitt migränen nu!!

    Kram

Kommentarer är stängda.