Allmänt

Jean François Pignon

pignon2

 

Jag tittade på reprisen av Stockholm International Horseshow på tv3 idag, och blev fullkomligt fascinerad av den helt otroligt duktiga fransmannen Jean François Pignon. Vilken fullkomligt otrolig show och då såg man ändå bara en liten bråkdel av allt han kan göra med sina hästar. Här kan man verkligen komma och tala om ”Mannen som talar med hästar”.

För alla som någon gång har hållt på med hästar så inser man verkligen hur otroligt det han gör verkligen är. Hästar är ju som bekant flyktdjur, och att få dessa sex hästar att ligga helt avslappnade i en högljudd och sjudande arena med massa folk är helt grymt!

 

pignon1

 

pignon3

 

pignon4

 

Sök på hans namn, Jean François Pignon, på YouTube så kommer ni få en massa träffar – bland annat showen han gjorde i Globen om ni missade den.

 

Nu ska jag laga middag!  🙂 Må så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...