hellokittylogga1

 

Att jag är en sucker för Hello Kitty har väl inte undgått någon. 😉 Och det är jag inte ensam om. Hello Kitty har blivit en populär figur lika mycket hos vuxna som  hos barn den sista tiden. En riktig liten trendkisse för oss som tycker om gulliga och söta saker. Jag kan absolut tänka mig olika saker med Hello Kitty-motiv, men inte på allt måste jag erkänna. Det finns vissa saker där det känns lite för mycket även för mig. Men även om jag kanske inte skulle välja att gifta mig i Hello Kitty-tema så måste jag ju ändå erkänna att det här var några av de sötaste brudklänningar jag har sett. 😀

 

hello-kitty-wedding-gown

 

Storfavoriten! 😛

 

hello_kitty_wedding_dress4

 

Som balklänning kanske? 😉

 

hello_kitty_wedding_dress3

 

hello_kitty_wedding_dress2

 

hello_kitty_wedding_dress1

 

Rena askungedrömmen! 😀

 

Och ska man gifta sig i en Hello Kitty-klänning så måste man ju förstås följa upp temat och bjuda på en riktig Hello Kitty-tårta också… =))

 

hellokittywedding1

 

hello-kitty-wedding-cake-2

 

hello-kitty-wedding-cake-3

 

En av de sötaste tårtor jag har sett! 😀

 

Nu ska jag fortsätta med mina naglar här. =))

Ha en fortsatt fin måndag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Response to “Hello Kitty-tema på bröllopet!”

  1. Ewa Says:

    Oj, de var kanske liiiite för mycket för min smak. Men min 7-åriga Clara skulle älska dem!!Hon fullkomligt älskar allt som har med Hello Kitty att göra!

Posted by Cherlindrea
Dated: 30th november 2009
Filled Under: Söta Prylar