Allmänt

En regnig vinter…

loxy40

 

God förmiddag på er därute!

 

Det blev lite sent här idag. Jag sov till 10… (?!) och sen har vi tvättstugan, så det tog ett litet tag innan jag kunde slå mig ner vid datorn.

Tvättstuga idag igen alltså. Men det är skönt att ha den en gång i veckan, så det inte blir så mycket varenda gång. Men det är inte alltid helt lätt att få tid här i huset. Några grannar verkar inte ha något annat för sig än att tvätta och tillbringar typ halva veckan nere i tvättstugan. Jag har mina misstankar om att dom tvättar även för andra, för en ensamstående dam kan knappast ha så mycket tvätt att hon måste tvätta 4 timmar om dagen, tre dagar i veckan. En hobby kanske..? 😉

 

Idag blir det i allafall en innedag här. Varken vi eller Loxy har nån större lust att vara ute i det här hemska vädret. Det regnar konstant, och precis som min syster brukar säga – börjar det regna här i Borås så slutar det aldrig. Det är precis som om bara regnet får grepp så har det inga som helst planer på att lägga av. Jag gillar inte vinter som sagt, men en snöig vinter är i allafall bättre än en regnig och grå.

Jaja, det blir i allafall nageldekorering idag. Gårdagen gick ju åt till bakning istället, och även om jag gärna skulle köra lite mer på det idag, så vill jag även göra klart min nya uppsättning som jag har påbörjat. Jag får dela upp mina grejer i olika dagar helt klart. 😛

 

Hoppas i allafall att ni får en fin måndag därute, trots vädret. Jag återkommer lite senare!

Må så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...