Naglar Skönhet & hälsa

Stamping Nail Art från Konad

stamps1

 

God eftermiddag på er!

 

Detta kom på posten idag, något som jag har tänkt att testa länge, men inte fått tummen ur att beställa. Nu fick jag det äntligen gjort och det ska bli så himla kul att testa det. 😀

 

Det är en dekorationsteknik med hjälp av mönsterplattor, speciallack och stämpel där man gör mönster på naglarna i stället för att använda till exempel nagelstickers.

Plattorna ser ut som små cd-skivor med ingraverade mönster. Man lägger lite lack över valt mönster, skrapar av överflödet lack med en skrapa, för över mönstret på stämpeln och sätter det på nageln. Sedan kan man lägga till stenar, pärlor, glitter eller man man nu kan tänkas vilja ha.

 

konad-m59

 

Här är mönstren ifyllda med svart så man ser dem bättre, men på skivorna är dom bara pyttesmå tunna ingraveringar. Det finns massor av såna här skivor och mängder med olika sorters mönster, och jag började med att beställa fyra olika skivor för att testa lite. =))

 

nailstamp1

 

Stämplarna kan också användas till att pimpa upp mobilen, ipoden eller vad man nu vill, och man kan använda sig av flera färger som här, för att få till exempel rosa blommor och gröna blad.

 

nailstamp2

 

Eller så kan man välja att göra mönstren helt enfärgade på antingen en färgad eller naturell grund.

 

nailstamp3

 

Pimpa tånaglarna kan ju också vara en kul grej.. 😀

 

Jag hittade dessa första gången på Nagelbolaget, som har hela sortimentet av Konad’s stämpelprodukter, och även en hel del olika startkit. Där kan man också kika på videos hur man använder det hela. Själv beställde jag mina produkter på Nelly.com som är återförsäljare och har en stor del av sortimentet.

 

Nu väntar jag bara på mitt sista paket. 😀 Jag har beställt tre askar med tolv burkar i varje ask med olika sorters glitter i massa färger, både runda, åttakantiga och sk. ”flitter”. Jag hade hoppats på att det skulle komma idag, men nu får jag vänta till efter helgen. Men det gör inte så mycket, för nu ska jag testa mina nya Stamping nail art. 😀

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  Guu vad roligt 😀

 2. säger:

  Ser jättekul ut!

 3. Verkar riktigt roligt. Synd att man aldrig klarar av att ha långa naglar bara. Mina går sönder så fort de hunnit få lite längd… Hoppas du får en bra kväll.

 4. säger:

  Snygga! Särsklit de rosa blommiga gillar jag! Nu ska jag måla mina korta naglar lila med guldigt och silvrigt glitter inför morgondagen!
  Gott Nytt År Indra!!
  kram

Kommentarer är stängda.