Allmänt Inredning & design Inredningsprylar

Sötaste julklappen! :-)

ljus1

 

Hej på er därute i vinterkylan!

 

Jag har ju ännu inte visat den toksöta julklappen vi fick av Håkans dotter Maria och hennes sambo, så jag tänkte göra det nu. Faktum är att jag tänkt visa de här tända, men jag är urlöjlig med såna här söta ljus. 😛 Jag vill inte förstöra dem. *s* Det blir säkert att jag tänder några sedan, lite då och då, men det blir vid speciella tillfällen.

Vi fick alltså dessa tre paket med urgulliga värmeljus. 😀 Jag älskar ju ljus och tänder mycket här hemma, speciellt nu på vintern förstås, men även sommartid. Fast då blir det ute på balkongen jag har ljus i lyktorna på kvällen.

De här ljusen är inte sådana som man gömmer inuti någon lykta. Dom vill man ska synas för att kunna njuta av dem. 🙂

 

ljus2

 

Ett paket består av sex stycken såna här söta snögubbar. 😀 De här är ju speciellt för vintertid kan man väl säga, men inte bara till jul, utan så länge det finns snö tycker jag. =))

 

ljus4

 

De andra två däremot, tycker jag att man kan ha vilken tid som helst på året. Ett av paketen innehåller sex stycken såna här små fåglar. 😀

 

ljus3

 

Och det tredje och sista paketet sex stycken av dessa ursöta små igelkottar. 😀
Jag bara älskar dem! Men som sagt, synd bara att dom liksom blir förstörda när man tänder dem. Jag får ha dem sittandes i värmeljusstakarna här, och så byta till vanliga vita när jag vill tända dem. *skratt*

De här kommer att sparas och bara tändas när det är något speciellt på gång. 😉

 

Tack igen Maria & Micke för de här! 😀 De är verkligen toksöta! cutecolorsloveicon26

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    wohoo längtar efter att få se dom 🙂
    tack tack tack..
    du får väl se till att du är fixad nästa gång ja kommer upp då:P för ja kommer ta kort då med 😛 hihi

    kramar om

Kommentarer är stängda.