Allmänt

Grinig morgon…

morgonkaffe17

 

God morgon på er där ute i stugorna!

 

Måndag då, och en ny vecka. Jag vaknade med ett ryck i morse när dom var igång utanför huset igen, med grävmaskiner och annat. Det där tokbankande ljudet när dom..ja, vad dom nu gör.. pålar eller plattar till mark eller nåt. Ett himla liv.
Men nu vet vi vad det är som händer här ute i allafall. Det är tack o lov inte något nytt hus som ska ligga så tätt intill vårt, det är en ny parkering. Det är ju något som faktiskt behövs, vi har till exempel bara fyra gästparkeringar här ute och minst en av dem används hela tiden av en av de boende som har två bilar. Men jag är lite löjlig med det där – jag tycker ändå att det är tråkigt att hela den lilla skogsplätten som låg där numera är ett minne blott. Det här området skulle bevara så mycket natur som möjligt, det skulle aldrig bli ett vanligt asfalterat trångbott bostadsområde. Men så visade det sig att det blev väldigt attraktivt att bo här, och då glömdes förstås de gamla bestämmelserna bort när man upptäckte att man kunde tjäna ännu mer pengar på mer bostäder. Snart ser väl även det här området ut som vilket annat som helst, och all den omtalade naturnära omgivningen är borta, till förmån för nya hus, parkeringar och annat.

 

Jisses, vad jag är tjurig nu för tiden. 😛 Men jag är tämligen övertygad om att orsaken sitter i den här jäkla värken. Jag blev tokgrinig i morse när jag kom upp och upptäckte att jag knappt kunde göra någonting själv med den där förbaskade handleden. Jag var till och med tvungen att gå in i arbetsrummet och be Håkan knäcka en sockerbit för mig eftersom jag bara vill ha en halv till kaffet. Inte ens det kunde jag göra själv. Nu har jag lindat leden igen för att få lite stöd och inte riskera att vifta till med den och få ännu mer ont. Men som sagt, jag känner verkligen att det påverkar mitt humör, och grinig är absolut det sista jag brukar vara. Jag vill ha värme! Eller rättare sagt – min kropp vill ha värme. 😉

 

Men nu ska jag sluta klaga här och ta mig en kopp kaffe till i stället. Skönt att gnälla av sig lite men knappast roligt för er att läsa. *s*

Hoppas ni får en fin dag idag vad ni nu ska ha för er. Jag återkommer lite senare, förhoppningsvis lite mer positiv. 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Go morron. Oj vad jag känner igen de där, att vakna till bankande å borrande ljud – uch. De e hemskt!

    Hoppas ni får en bra dag trots allt. kram

  2. säger:

    På apoteket finns handledstöd med en hård skena inuti man kan ta ur eller sätta i, och ha till både höger och vänster hand, den är jättebra!

    Kram på dig idag!

Kommentarer är stängda.