Allmänt

Vart 17 tar dom vägen???

loundry1

Första ”skörden” av ren och torr tvätt som ska tas omhand och vikas/hängas/rullas och allt vad man nu kan göra med tvätt. smiley Minst lika mycket finns kvar i tvättstugan, för vi hade turen att ingen bokat den efter oss idag, så vi tog en dubbeltid. Det innebär att vi förhoppningsvis hinner få det mesta torrt idag, men platsen är inte hur generös som helst heller, så sängkläder och småmattor tog vi upp ändå.

Men så kommer vi till detta märkliga fenomen som får min att gå i taket varenda gång jag tvättar!

loundry2

Vart i himlens namn tar dom vägen?? Dom udda strumporna som bara försvinner? Idag var det till och med två av Håkans strumpor som var borta. Jag har både dubbel- och trippelcheckat alla andra, och nej – jag har inte parat ihop dem fel! Jag fattar absolut ingenting! Det stämmer ju alltid när man lägger ner dem i tvättkorgen.

loundry3

Så ikväll får vi dela vardagsrum med en torkställning igen. Det är tur att dom är så himla smidiga dom här. Men ändå något irriterande att man ska behöva hänga tvätten i lägenheten. Jag vill ha en egen tvättstuga!!

Nu ska jag fortsätta och vika tvätt och sen ska jag handtvätta ett par av Loxy’s tröjor. Återkommer lite senare. Må så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...