Allmänt

En gråmulen söndag…

greyday1

God morgon på er alla denna grå söndag!

Det känns som en sån där riktig ”efter-vinter-men-inte-riktigt-vår-dag” idag. 😛 Det här är för övrigt utsiken ifrån vårt vardagsrumsfönster åt ena hållet. Tror inte jag har fotat däröver nångång. Termometern i fönstret visar på minusgrader -1,9, men det är grått och dystert och man riktigt känner att världen står söndagsstill. 🙂

Still kommer den dock inte att stå hela dagen, för vid två-tiden idag kommer min söta brorsdotter Evelyn och hälsar på mig! 😀 Tillsammans med sin pappa förstås, och bonusmamma Sara. 🙂 Jag ska rota igenom mina gömmor och se om jag hittar något godis att sticka till henne, det är alltid lika roligt att ge den ungen nånting. Hon är världens mest lättgladda (hmm..kanske inte helt korrekt svenska..) tjej. =))

Men först och främst väntar jag på min gubbe som snart borde vara hemma från sitt arbetspass på Såtenäs. Han brukar ramla in ungefär vid 10-tiden om ingen har hänt på morgonen på jobbet.
För övrigt har jag en ledig dag ifrån nagelhörnan idag, så jag ska passa på att njuta av den även om jag oftast njuter lika mycket när jag är där också. 🙂

Ha nu en jättefin söndag alla, och ta vara på veckans sista lediga dag.

På återseende lite senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Man blir gladare när solen skiner:)

Kommentarer är stängda.