Allmänt

Söta Evelyn på besök…

evve11

God söndagseftermiddag på er alla!

Nu har min bror, hans flickvän och lilla Evelyn åkt hem efter en mysig söndagsfika här hos oss. 🙂 Dom hade bakat jordens godaste negerbollar som dom hade med sig hit, och jag åt alldeles för många ska jag ärligt erkänna. Hehe! Jag har ju inte ätit bakverk på jättelänge, och det är så himla gott att få någon annans hembakade nångång också, inte bara sitt eget. Så nu mår jag jätteilla och fattar inte hur jag ska kunna stå och laga middag. *s* Fast det lägger sig nog snart, och idag blir det smarrig söndagsmiddag – oxfilé med sallad gjord på bland annat tomater, rödlök och sockerärtor med smulad fetaost och fransk oljedressing. Såå himla gott! Så det lär nog gå ner om ett par timmar gissar jag. 😀

Men åter till vårt trevliga fikabesök. Jag glömde totalt bort kameran idag, det blir så ibland när man bara är mitt uppe i nuet och glömmer att man kanske vill blogga om det senare. Så jag stal helt fräckt ett foto ifrån brorsans fb-sida på Evve, en allvarlig men toksöt liten tjej. 🙂 Hon hade med sig en hel uppsättning med kramdjur nedknökade i sin lilla väska och beställde självklart ny nageldesign så fort hon kom hit. =)) Dessutom fick hon ett par örhängen som var jättesöta på henne, tre små rosa hjärtan på rad.

Min käre make körde precis hem dem och passade på att hämta upp ett litet klipp jag gjorde på Borås loppis på fb idag, ett stolsdynefodral i vitt med volang som jag ska ha på en vit trästol när den är ommålad. 🙂 Och lämna av ett rosa kakfat som säljaren av kuddfodralet har köpt av mig. Kul grej det här med loppis på nätet. 😀

Men nu ska jag softa en stund i soffan innan det är dags att börja med middagen. Ha en fortsatt fin eftermiddag alla och på återseeende!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Eve börjar bli farligt fin <3

    Haha är det en typisk Nyström grej?: Vi äter tills vi spyr 😛
    puusspuss

Kommentarer är stängda.