Allmänt Djur

Boss på besök hos Loxy.. ;-)

bossen1

 

Den här underbara lilla sötnöten kom  helt plötsligt på besök här hos oss idag! 😀

Eller ja, plötsligt och plötsligt – jag visste ju att Nikki skulle komma hit upp till mamma med Saphira och Boss idag, men jag visste inte riktigt om eller när dom skulle dyka upp hos oss. Så jag gick och lade mig för att vila en stund, medans Håkan åkte iväg till Trollhättan. Men jag hann inte ligga mer än kanske en kvart eller så, förän det ringde på dörren. Och in kom två fullkomliga stormvindar! *skratt*

 

bossen2

 

Loxy blev överlycklig när han fick syn på Boss och dom satte igång värsta rodeon direkt uppe i sängen. 😀 Det är så himla kul att se hur bra dom leker ihop. =)) Efter en liten stund dök även mamma och Elliot upp, och det funkar precis lika bra med alla tre tillsammans. Så medans hundarna sprang omkring och rev huset, gjorde Saphira sitt bästa för att riva det dom eventuellt missade.. *s* Och mitt i detta försökte jag kvickna till och plocka fram fikabröd och sätta på kaffe. Jisses, säger jag bara! Det är ingen risk att man inte vaknar när det här gänget kommer på besök. 😛

 

bossen3

 

Till sist hittade Boss till Loxy’s leklåda där det dessutom ligger ett oräkneligt antal ben av olika slag, och han samlade ihop ett gäng favoriter som han sedan parkerade sig med på golvet. 😀 Märgbenet var den största favoriten och först morrade den lilla rackaren åt mig när jag klappade honom medans han tuggade. Hehe! Men det var nog inte något större allvar bakom det där, för jag tog benet ifrån honom och han väntade snällt tills han fick tugga igen, och sen var det inga problem att pilla vare sig på honom eller på märgbenet. Duktiga lilla killen! 😀

Bara för det så fick han ta med sig sitt älskade märgben hem idag. =)) Loxy har ändå inte fattat vad det ska vara bra för… 😉

 

***

 

Men nu har hela gänget stuckit vidare hemåt och jag har dukat av och fixat upp efter familjebesöket. Fast det var faktiskt inte så mycket att fixa idag. Saphira har mest busat omkring med oss, inte plockat spännande prylar som hon brukar roa sig med här uppe. 😛 Goaste ungen! Man skrattar ju så man får kramp när man hör hennes kiknande fnitter som hon ger ifrån sig. *Skratt*

 

Så nu är jag helt slut i skrattmusklerna, totalt slut och har en bultande huvudvärk igen…haha! Men jag skulle inte velat vara utan det här besöket för allt i världen, så det är bara att krypa i säng och sova bort eländet. Faktum är att jag tror vädret spelar en ganska stor roll när det gäller huvudvärken i dag också. Åskan går ganska ordentligt här nu, så jag ska stänga ner datorerna en stund tills den dragit förbi.

 

Hoppas ni haft en fin dag i allafall, och att eftermiddagen fortsätter likadant.

Nu försvinner jag en liten stund. Må så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Tack så mycket!

    Åh vilka söta hundar!! 🙂

Kommentarer är stängda.