Allmänt

Dagens köptips – ”Franska marmeladburkar” från Perlan Living!

burk12

 

Tipset idag är dessa suveränt praktiska och dessutom fina glasburkarna från Bloomingville by Trendcompagniet och dom hittar man hos Perlan Living. Jag läste om dem på Perlans blogg och fastnade direkt för dem. Det är ”Franska marmeladglas” med plastlock, perfekta att förvara allt möjligt i, till exempel just marmelad, sylt eller andra saker som delikatesser, kalla såser och liknande. Fina nog att ställa fram direkt på bordet och sedan bara sätta plastlocket på och in i kylen igen.

 

burk21

 

En annan sak som dom passar perfekt till är tacobordet. Jag vet ju själv hur jag brukar stå och lägga över allt som blir över i olika skålar och burkar efteråt. Här är det återigen bara att sätta locket på och ställa in dem i kylen. 🙂

Framför allt skulle jag vilja ha dem till alla glasyrer och créme cheese frostning som jag alltid får över när jag gör cupcakes.

 

Burkarna är 9×9 centimeter och kostar 29:- styck på Perlan Living.se där även fotona är lånade.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. åh, dom vill jag absolut ha!

    kram

Kommentarer är stängda.