BD565DC2-746E-4C74-A011-D21DB7344996

 God morgon på er denna 1:a advent 2020! 🤗

Då börjar vi räkna ner mot jul då. En jul som kommer se väldigt annorlunda ut denna gång. Hela detta året har varit som att leva i en helt ny värld och jag tror inte att vi någonsin kommer att gå tillbaka till vad det var förut. Inte helt i allafall. Det här året har lett till eftertanke på väldigt många sätt.

 Helt plötsligt är inte dom där kramarna en självklarhet längre. Att smita inom mamma och bara prata bort en stund över en kopp kaffe och låta Lotus och Sammie busa runt är det längesen man kunde göra. Man backar undan från sina nära och kära för att skydda både dom och sig själv, när man egentligen bara skulle vilja hålla om dom.

Denna julen kommer vi alla fira på olika håll, allt för att skydda varandra och följa råden om distansering. Men jag hoppas att vädret blir så pass bra på julafton, så att vi ska kunna ses ute en stund på dagen, tända en brasa, kanske grilla lite korv och dricka glögg tillsammans, innan var och en går hem till sitt.
Ju fler som följer råden och restriktionerna, desto snabbare kommer vi ur den här eländiga pandemin och kan vara tillsammans igen.

***

Ett varmt minne…❤️
***

614F77D2-B5D1-4EEA-9ABB-F1719A267506
En fin 1:a advent önskar jag er alla!
🕯🤗

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 29th november 2020
Filled Under: Allmänt