Allmänt

En underbar dag! :-)

pearl1

 

Hej hej i solskenet alla!

 

Då var pärlan på plats här hemma igen. 😀 Det här är en gammal bild från förförra året tror jag det var. Men jag har bara kört scootern ca 50 mil allt som allt, så den ser precis likadan ut fortfarande. 😛
Jag hade tänkt stuckit iväg på en premiärtur idag, men  nu orkar jag faktiskt inte det. Jag är äntligen färdig med allt efter dagens storhandling. Allt som ska packas in i kyl och skafferi, uppdelning och infrysning av alla storpack osv. Det tar ju flera timmar allting, så ska jag storhandla så får jag boka in hela dagen. *s*

Nu är Håkan iväg till garaget för att hämta HD’n och själv sitter jag på balkongen med datorn och njuter av värmen. Det gör en annan liten herre också…

 

pearl2

 

Det är helt underbart därute nu. 😀 Jag har gjort i ordning lite och lagt ut de nya plädarna på alla stolar och satt upp parasollet. Nu måste jag bara iväg till en plantskola nån dag och köpa växter, jord och allt jag behöver till balkonglådorna. Köldtåliga växter, för det är ordentligt kallt på nätterna fortfarande.

Från det ena till det andra så fick jag köpt en annan sak idag som jag behövt länge.

 

papperskorg1

 

En papperskorg! 😀

Jag har saknat en papperskorg med lock till nagelhörnan, så att jag kan stänga in eventuella starka lukter. Egentligen hade jag tänkt mig en pedalhink, men eftersom jag har den vid sidan om mig så tror jag det blir bättre med ett sånt här vipplock. 99:- på Ica Maxi.

 

pearl3

 

Men nu ska jag fortsätta med mitt här. Jag håller på att göra i ordning en fotomapp med alla bilder ifrån Shall we dance som ska brännas ner på två dvd-skivor till Camilla och Victoria. Förhoppningsvis hittar dom något användbart bland alla kort i allafall. 😛

 

Ha nu en fortsatt härlig dag alla, och ta vara på solskenet!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Härligt med solsken!

Kommentarer är stängda.