Allmänt

Ännu en fin vårdag! :-)

loveloxy11

 

God förmiddag på er alla!

 

Det ser ut att bli en riktigt fin dag idag också, även om det kanske inte blir lika varmt som i går. I morse var det lite mer vårkänsla än sommar ute, men vi är ändå uppe i 13,5 grader redan.

Vi har tvättstugetid idag fram till två, och sen ska vi ut och köra en sväng. Alltså – jag ska köra scooter och Håkan ska hänga på för att se till att jag inte kör av vägen på premiärturen. 😛 Han har dessutom fått för sig att jag ska köra Hondan idag, vi får väl se hur det blir med den saken. 😉

Men nu ska jag först och främst hoppa in i duschen och fixa i ordning mig en smula för dagen. Sedan måste jag ringa mamma och höra om hon kan tänka sig att vara Loxy-vakt idag när vi ska åka ut. Annars får lilleman följa med i sin hundryggsäck. =))

Ha en jättefin dag alla och håll tummarna för kanonväder idag också! 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...